Filozófiánk

BEMUTATJUK VÁLLALATUNKAT...

Íme Audrey, szélfútta hajával és határozott megjelenésével. Íme Karine, aki a legszebben nevet, sír és mosolyog. Íme Leïla, az igazi szuper anyuka, amint megszólal az ébresztő. Íme Anouk, aki mindig rohan valahova (a gyerekekért, a buszhoz...)

Mindannyian ismerjük ezeket a nőket. Ők a testvéreink, a barátnőink, az ismerőseink, a kollégáink. Épp olyanok, mint ÖN! Természetesek. Egyediek. Nyugtalanok. Érzelmesek. Rendezettek. Ragyogóak. Szabadok. És persze inspirálóak a divattervezőink szemében, akik minden szezonban azon dolgoznak, hogy egy elérhető, színes és magabiztos COOL & CHIC stílust alkossanak meg.

A cool & chic stílus egy lelkiállapot: franciás, nőies megjelenés, merész mix & match párosításokkal, bohém utazó lelkülettel, egy csipetnyi kacérsággal a színekben, egzotikus hangulatú mintákkal, elegáns részletekkel és egy kis lazasággal, hogy teljesen feldobjuk a stílusunkat, szabadon, amikor csak szeretnénk!

A Promod
története

Francis-Charles Pollet, alapító

« A mosolyuk a legnagyobb elismerés »
Francis-Charles Pollet 1975-ben alapította meg az első Promod üzletet, ezzel bemutatva egy nőies, színes, mindenki számára elérhető, minőségi női divatot. A család története fiával, Julien-nel folytatódik, aki 2018-tól a Promod igazgatója. A divattervezőket, és magát a márkát a textil iránti szenvedély, a kifejezőképesség energiája, az örök mosoly és a folyamatos jövő felé tekintés mozgatja.

Julien Pollet, elnök

« Együtt képesek vagyunk minden nap megosztani a jót, a szépet és az igazat »

Értékeink

ELKÖTELEZZÜK MAGUNKAT ÖNÖKÉRT & ÖNÖKKEL

Mint ahogy Ön is, mi is szeretnénk változni és fejlődni. Felelős, innovatív és környezettudatos márkává válni nem egy szempillantás alatt történik. Hogyan legyünk kevésbé szennyezőek? Fenntarthatóbbak? Összetartóbbak? És mégis hűek a minőségre vonatkozó, innovatív értékeink felé. Természetesen maximális elkötelezettséggel és összefogással. Ez most elkezdődött... Önnel, Önért!

#1 MINŐSÉGI ELKÖTELEZETTSÉG

Stylistjaink egy a textil történelmében is kiemelkedő kisvárosban, Marcq-en-Barœul-ben tervezik meg legújabb kollekcióinkat. Különleges, természetes és minőségi anyagok, a részletek iránti odafigyelés (masni, csipke, díszsáv...), egyedi minták, remek szabások és folyamatos minőségellenőrzés: igazi savoir-faire a nőiruha tervezésben, amely 1975-től kezdve kiemeli a Promodot.

#2 ETIKAI ELKÖTELEZETTSÉG

Az egész világból dolgozunk együtt partnereinkkel, akiket szakértelmük és etikai kódexük alapján választottunk ki. Társadalmi és környezetvédelmi meghallgatások teszik teljessé munkánkat ezen a területen. Az állatvédelem híveiként, úgy döntöttünk nem használunk igazi szőrmét, angóra- és kecskeszőrt, valamint kasmírt a kollekcióinkban.

#3 KÖRNYEZETVÉDELMI ELKÖTELEZETTSÉG

A környezettudatosság a tettekben nyilvánul meg: elektronikus bizonylatok, fenntartható erdőkből származó környezettudatos papírtáskák, csökkentett vízmennyiséget igénylő Waterless technológiák a farmergyártásban... És ez csak a kezdet. Az út hosszú, de megéri! Csatlakozzon Ön is hozzánk!

Stílus

Az üzletekben, online, a közösségi oldalakon... Egyre nagyobb a Promod közösség. És mi még messzebbre szeretnénk menni: meghallgatni Önöket, a véleményeiket, együttműködni az új kollekciók tervezésében... Csatlakozzon hozzánk Ön is!