Filozófiánk

Inspirálódjon.

Pamut, kötött, krepp, farmer, csipke. Csukja be szemét, és képzelje el, hogy végigsimítja a finom anyagokat hajtástól varrásig, a gallértól az ujjrészig. A bőréhez simulva, a ruha minden mozdulatát követi és élményeket idéz.

Reggelente stílust teremt. Öltözetet, amely igazán illik Önhöz. A bézs ballonkabát matróz csíkos blúzzal kombinálva örökké elegáns hatást kelt. Az apró virágos kis ruha gyapjú kardigánnal viselve városi romanikát idéz.

Vagy a kék árnyalatai, a farmerblézertől akár a szeme színéig.

A Promod Boutique Française tökéletes helyszín egyéni stílusunk megalkotására, ahol egy apró, személyes részlet lesz az, ami kiemeli majd az Ön személyiségét...hiszen egyedül Ön tudja saját ízlésének megfelelően kombinálni a színeket és mintákat, hogy azok tökéletesen tükrözzék karakterét.

Mi Ön által inspirálódunk, a mindennapokból merítünk ihletet egy olyan divat megteremtéséhez, mely igazán Önnek szól.

Promod, Boutique Française.
Ön teszi teljessé.

A Promod
története

A Promod márkát Francis Charles Pollet alapította 1975-ben, aki a textil iránti szenvedélyével egy nőies, rafinált, és minőségi divatot kívánt létrehozni. A Promod az 1990-es évektől kezdte el meghódítani az európai piacot, 1999-ben pedig megnyitotta első üzletét Szaud-Arábiában, hogy a Közel-Keleten is folytassa nemzetközi terjeszkedését. A Promod 1999-ben az elsők között hozta létre webáruházát. 2006-tól a márka Ázsiában is jelen van. Az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában 2013-ban nyitotta meg kapuit az első Promod üzlet.

Ma a Promod egy elérhető, könnyed és természetes értékeket képviselő divatmárka, mely több, mint 50 országba hozza el az igazi francia stílust.

Értékeink

karakter - személyiség
alkotóvágy - harmónia - természetesség

A Promod arra hivatott, hogy olyan divatot kínáljon, amivel Ön könnyedén azonosulni tud, és ami elutasítja a rövid életű tendenciákat. Így megalkothatja egyéni stílusát és igazán önmaga maradhat.

vágy - kedvencek
öröm - mosoly

Inspiratív gardróbok, ahol olyan nélkülözhetetlen örökdarabokat találunk, amiket kedvünkre kombinálhatunk az adott szezon kedvenc színeivel és mintáival, egyszerűen és könnyedén.

frissesség - szín - könnyedség
kifinomultság - tisztaság

A Promod világa Önt tükrözi, kifinomult, friss, színes, modern és életvidám. A Promod Boutique Française tökéletes helyszín egyéni stílusunk megalkotására, ahol egy apró, személyes részlet lesz az, ami kiemeli majd az Ön valódi személyiségét.

szakértelem - gondoskodás
ismeretek - részletek

A Promod tervezői szakértelmét, szabászati tudását és stylistjainak professzionalizmusát egyesítve precíz szabású, igényes eldolgozású ruházati darabokat hoz létre, melyeknek apró részletei valóban megkülönböztetnek, és hozzájárulnak ahhoz, hogy igazán vonzó sziluettek szülessenek.

tanácsadás - figyelmesség
kiszolgálás - elérhetőség

A Promod különös figyelmet fordít arra, hogy Vásárlói minden alkalommal teljes körű kiszolgálásban és tanácsadásban részesüljenek üzleteinkben és webes felületeinken egyaránt.

Stílus

Egy divat, amivel könnyen azonosul
És aminek segítségével igazán önmaga maradhat.

Imádnivaló színek és minták
És egy apró, megkülönböztető részlet.

Precízen szabott
Igényesen eldolgozott ruhák.

Azért, hogy Ön jól érezhesse magát.

Promod, Boutique Française.
Ön teszi teljessé.