Előző oldal
  1. Főoldal|
  2. |
  3. Szolgáltatások

Szolgáltatások az üzletben

Magyarországi üzleteinkben különböző szolgáltatásokat kínálunk mind teljesebb kiszolgálása érdekében :

Csere és pénzvisszafizetés

A termék cseréjéhez vagy az összeg visszatérítéséhez, egyszerűen hozza vissza a terméket egy hónapon belül, (nem viselt, nem javított, kifogástalan állapotban, hiánytalan címkével) valamelyik Promod üzletünkbe a péntárbizonylattal együtt. Leértékelt termékek esetében is egy hónap áll a rendelkezésére.

Két megoldást ajánlunk Önnek
  • - csere,
  • - pénzvisszafizetés

Termék foglalása az üzletben

Maximum2 termék* foglalható a Promod üzletben. A foglalási szolgáltatás egy héttel a leárazás időszaka előtt felfüggesztésre kerül. A termék(ek) 2 napig tehető foglalásba.

* Kivéve promóciós, leárazott és szezonvégi leárazott termékek esetében.

* Lásd a feltételeket az üzletben

Ajándékkártya

Az ajándékkártya minden magyarországi üzletben, illetve a Promod.hu oldalon egyaránt felhasználható. Az ajándékkártya és az e-ajándékkártya lehetőséget kínál arra, hogy a megajándékozott személy a Promod kollekció neki tetsző darabjaiból választhasson. E-ajándékkártyával vásárlásának egy részét vagy teljes egészét is kiegyenlítheti.
A kártya egy vagy több alkalommal is felhasználható.
Az ajándékkártyát vagy e-ajándékkártyát 2 500 - 50 000 Ft értékben töltheti fel. A kártya a vásárlástól számított 3 éven keresztül érvényes. Az e-kártya összege sem egészében, sem részben nem téríthető vissza. A kártya elveszítése vagy lopása esetén az azon lévő összeget nem tudjuk visszatéríteni, illetve a kártyát vagy e-kártyát nem tudjuk pótolni.

Forduljon hozzánk bizalommal minden további információval kapcsolatosan.